a

Tennisles Ede

Wil je beginnen met tennis maar heb je nog geen ervaring? Kom dan langs bij Tesqua voor een tennisles in Ede. Onze trainers leren je graag de ins en outs van deze dynamische en leuke sport. Je kunt het zien als een kickstart van jouw tennisavontuur. Tijdens de les kun je gebruik maken van onze kwalitatieve rackets en tennisballen. Vraag nu een tennisles aan!

Tennisles in Ede: begin met de basics

Hoe moeilijk kan het zijn? Een balletje naar de overkant slaan. Dat is simpeler gezegd dan gedaan. Als je nog nooit tennis hebt gespeeld, raden we je aan om te beginnen met een tennisles. We leren je graag de basics zoals positioneren, correct gebruik van het tennisracket en uiteraard de regels. Op die manier ben je snel helemaal bij en kun je optimaal genieten van een potje tennis. Wellicht een keertje vrij tennissen met een maatje? Bij sport & healthclub Tesqua is het mogelijk!

Graag een keer vrij tennissen?

Heb je een tennisles in Ede gevolgd en wil je graag vrij tennissen? Uiteraard is dat bij ons mogelijk. Je kunt eenvoudig een baan reserveren op een gewenst tijdstip. Door onze ruime openingstijden en vele banen, kun je altijd wel terecht voor een potje tennis. Tennis kun je met z’n tweeën doen, maar ook met z’n vieren.

vrij-tennissen-bij-onze-tennisclub

Andere lessen zijn ook mogelijk

Naast tennisles in Ede, kun je bij Tesqua ook terecht voor andere lessen. Bij Tesqua zijn er veel sporten en activiteiten te beleven. Volg bijvoorbeeld een spinning les, doe mee met onze aquatraining of volg de bootcamp training. Onze trainers leren je graag het een en ander bij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of vraag de dagpas aan! Met een dagpas heb je toegang tot veel faciliteiten en activiteiten binnen onze club. We leggen je ook graag uit wat er allemaal mogelijk is.

tennis leren in ede

Begin met een tennisles in Ede bij Tesqua

Zin om te gaan starten met tennis? Het begint bij een tennisles in Ede bij Tesqua! Onze trainers leren je graag de basics en laten je zien hoe jij beter kunt worden. Tennisles is vanaf 5 jaar. Schrijf je op dit formulier in voor een tennisles. En geef een voorkeur op voor een datum en tijdstip! Tot snel op onze tennisbaan! Dat zorgt ervoor dat mensen uit Ede en omgeving, waaronder Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Bennekom, ons goed weten te vinden. Waag jij de sprong in het diepe? Informeer dan bij de receptie of vraag een dagpas aan.

Dat ligt eraan.. wil jij privéles of tennis je liever in een groep? En wil je een cyclus volgen of liever zo nu en dan een les? Omdat er veel mogelijk is, vragen we je contact op te nemen met een van onze tennistrainer. Zo zorgen we samen voor tennisles op maat. Ook hier helpen we je graag verrassend persoonlijk.

Ja, bij Tesqua in Ede is er ook gewoon tennisles in de winter! Naast 6 buitenbanen hebben we namelijk ook 7 overdekte binnenbanen. Daarop kun je de hele winter tennislessen volgen. Ongeacht het weer. Fijn als je niet zo van kou houdt of als het regent. Kun je namelijk toch gewoon lekker sporten!

Je kunt bij Tesqua in Ede tennisles volgen vanaf 5 jaar. Op die leeftijd hebben kinderen namelijk alle motorische- en coördinatievaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om goed te leren tennissen. Bovendien kunnen zij zich goed genoeg concentreren om de lessen te blijven volgen en écht beter te worden!

Zeker! Bij Tesqua Sport & Healthclub kun je zowel je een tenniscylcus van meerdere lessen volgen als een privéles aanvragen. Voor als je denkt dat je met een beetje persoonlijke begeleiding nét even die extra stappen kunt zetten. Of wanneer je juist wat extra wilt trainen op die ene backhand slice. Aan jou de keus!