Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Aquatraining

Lekker actief in het water. In het water ben je zelf een stuk lichter waardoor het trainen nagenoeg voor iedereen mogelijk is. Maar vergis je niet, dat iedereen mee kan doen wil niet zeggen dat deze lessen makkelijk zijn.

Aquatraining

Trainen in het water is een totaal andere ervaring dan sporten ‘op het droge’. Je traint met de weerstand van het water zonder dat dit belastend is voor het lichaam. Daarom is aquatraining uitermate geschikt voor mensen met reumatische of andere fysieke klachten. Toch is het een complete, uitdagende workout waarbij er wordt gewerkt aan kracht en conditie. Bij Tesqua kan je meedoen aan aquarobics, aquafit en aqua bootcamp. Onze instructeurs kunnen je precies vertellen welke les het beste bij jou past.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Bootcamp training

Voor de liefhebbers van “buiten” hebben wij de bootcamp lessen. We combineren hier verschillende oefeningen in de buitenlucht. Of het nu zonnig is of plenst van de regen, de bootcamp gaat buiten gewoon door. Zorg dus ook voor passende kleding!

Lees meer