a

Workout on-demand

Bij Tesqua is er altijd iets wat jou beweegt! Bekijk via deze pagina jouw favoriete workout on-demand en beweeg me ons mee. Thuis of bij Tesqua. De workouts zijn beschikbaar op je telefoon, tablet of via de computer. 

 

 

Workout on-demand

Bij Tesqua bewegen wij graag met jou mee. Zo is het vanaf heden mogelijk om  workout on-demand via jouw telefoon, een tablet of computer te volgen. Je vindt de workouts in onze speciale Tesqua-omgeving. Klik op ‘bekijk de workouts hier’ onderaan de pagina om in deze omgeving te komen. Log vervolgens in met jouw Tesqua account en kies jouw favoriete workout! Wachtwoord vergeten? Klik op de volgende link om een nieuw wachtwoord aan te vragen: https://www.mywellness.com/cloud/User/ForgotPassword/

In de omgeving staan ruim 80 workouts klaar, welke jij op elk moment van de dag zelfstandig kunt doen. Heb je een verzoek? Wij vernemen jouw verzoek graag via info@tesqua.nl.

Groepslessen bij Tesqua

Liever ‘live’ meedoen met een groepsles? Op dit moment bieden wij zo’n 80 groepslessen aan welke zowel binnen, buiten alsook via een livestream plaatsvinden. Van Aqualessen tot Bootcamp en van Xcore tot Yoga. Bij Tesqua is er altijd wel iets wat jou beweegt. Dat noemen wij verrassend veelzijdig! Een overzicht van de groepslessen vind je hier.

Wil jij advies over welke groepsles het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar info@tesqua.nl en wij nemen contact met jou op. 

Beweeg jij met ons mee?