a

Sportschool Lunteren

Wil je sporten om fit te worden en te blijven? Of met fitness en krachttraining werken aan jouw gezondheid? Het kan allemaal bij Tesqua’s sportschool voor Lunteren en omstreken. Met een ruim opgezette gym, groepslessen en overige faciliteiten helpen we je om jouw doelen te bereiken. Vraag nu een dagpas aan en kom vrijblijvend een keer langs!

Fitness

In onze sportschool vlakbij Lunteren vind je apparatuur die bij jou past. Op de verschillende cardiotoestellen zoals een loopband of crosstrainer werk jij aan jouw cardiovasculaire systeem. Liever met gewichten aan de slag? Geen probleem. In ons krachtgedeelte kun je je met diverse dumbbells, halters en kettlebells aan de slag. Maar ook trainen op vaste krachttoestellen of op ons functionele gedeelte behoort tot de opties. Alles voor een workout waar jij blij van wordt.

sportschool lunteren
sportschool in lunteren

Personal coaching

Wil je nóg meer uit jouw training halen? Dat kan met onze personal coaches en instructeurs. Zij helpen je graag de oefeningen goed te doen en stellen een persoonlijk trainingsprogramma op dat gericht is op jouw sportdoelen. Je kunt je programma en de voortgang terug vinden in onze Tesqua app. Personal coaching zit gewoon bij je abonnement inbegrepen. 

Bewegen doen wij samen

Samen sporten motiveert. Denk aan circuittrainingen, bootcamps, bokszaktrainingen, spinning en ga zo maar door. Bij Tesqua bieden wij ruim 40 verschillende groepslessen.  Wil jij na het sporten nog even ontspannen? Dat kan in onze Wellness of in het verwarmde zwembad. Of geniet van een lekkere cappuccino in ons restaurant. 

sportschool omgeving lunteren
sportschool van tesqua in lunteren

Word ook lid van onze sportschool bij Lunteren

Kom ook sporten bij dé sportschool voor Lunteren en omstreken. Met fitness, personal coaching, groepslessen en allerlei andere faciliteiten is er bij Tesqua namelijk altijd wat te doen. Ontdek het zelf en vraag een dagpas aan of schrijf je direct in! Wat beweegt jou?

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.

Tesqua vlakbij Lunteren biedt fitness, krachttraining, groepslessen en andere faciliteiten aan om sporters te helpen hun doelen te bereiken.

In de sportschool nabij Lunteren vind je alle soorten fitnessapparatuur, van bekende fitnesstoestellen tot de nieuwste apparaten die gepersonaliseerde trainingsprogramma’s kunnen samenstellen. Er is ook een krachthonk met diverse dumbbells, halters en kettlebells.

Personal coaching is een extra service die wordt aangeboden door Tesqua nabij Lunteren, waarbij persoonlijke trainers en instructeurs helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsprogramma gericht op sportdoelen. Het is inbegrepen bij het abonnement.