a

Fysiotherapie Lunteren

Voor fysiotherapie in de buurt van Lunteren ben je bij Tesqua aan het juiste adres. Wij hebben een breed fitnessaanbod én fysiotherapie bevindt zich ook nog bij ons in het pand. Of het nu dus gaat om hulp met revalidatie of juist weer opnieuw opbouwen na je blessure, bij Tesqua zit je goed. Heb je al een abonnement? Dan kunnen wij je doorverwijzen naar de fysio. Ben je (nog) geen lid? Ook niet-leden kunnen bij fysiotherapie De Jong terecht met alle vragen.

fysiotherapie lunteren sportrevalidatie

Herstel van blessures

Tesqua werkt nauw samen met de specialisten van De Jong fysiotherapie. Wij zijn erg trots op deze samenwerking met deze groep vakkundige fysiotherapeuten. De Jong fysiotherapie is gevestigd binnen ons pand en de specialisten van De Jong hebben daarom beschikking tot al onze faciliteiten. Heb je last van een blessure, klachten of heb je een vraag? Loop vooral even langs! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bellen of mailen mag ook altijd. We helpen je graag verder!

Fysiotherapie Lunteren als lid van Tesqua

Dankzij de samenwerking met fysiotherapie De Jong, kunnen leden van Tesqua terecht voor het sportmedisch spreekuur. Ben jij lid van Tesqua? Dan kan je op de woensdagochtenden van 08.30 tot 13.00 uur en de woensdagavonden tussen 18.00 uur en 22.00 uur een afspraak maken voor het spreekuur. Kom bij onze receptie langs om een afspraak te maken. Je kan met al je vragen terecht bij de fysiotherapeut. Of dit nou over je blessure gaat of je revalidatie. De fysiotherapeut houdt vervolgens weer korte lijnen met jouw coach. Zo word je altijd op de juiste manier begeleidt.

fysiotherapie-lunteren-als-lid
fysiotherapie lunteren samen doelen halen

Terug op weg naar jouw doelen

Blessures zijn altijd tegenslagen op de weg naar jouw doelen. Het ongewenste moment is dan ook vaak wanneer je geblesseerd raakt. Wij helpen je dus graag weer onderweg naar jouw persoonlijke doelen. Wij helpen je dus ook met het behandelen en revalideren van eventuele blessures. Ongeacht wat jouw doelen zijn, wij staan klaar om je te helpen. Jouw revalidatie is bij ons in goede handen, maar ook de opbouw van conditie of kracht!

Meer naast fysiotherapie Lunteren

Het revalideren van een blessure kost veel moeite en inspanning. Wat is belangrijk naast inspanning? Precies, ontspanning! Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je een duik nemen in het zwembad, genieten van een sauna, stoombad en zelfs een whirlpool. Als je klaar bent, dan kan je ook nog genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Wij maken namelijk persoonlijk afgestemde plannen waarin ook voedingsschema’s meegenomen worden.

fysiotherapie-lunteren-ontspannen

Wij bieden vele faciliteiten. Zo kan je genieten van een zwembad, komen fitnessen of een potje padellen. Bekijk hier al onze faciliteiten.

Je kunt rechtstreeks bij Fysio de Jong een afspraak inplannen. Zij zijn bereikbaar via 0318-830311.

Zeker, onze trainers werken nauw samen met de fysiotherapeuten. Zo kunnen wij je het best begeleiden in jouw revalidatie.