a

Fysiotherapie Ede

Wie graag wil sporten maar last heeft van een blessure, kan voor beweging en fysiotherapie in Ede terecht. Tesqua Sport & Healthclub biedt de juiste faciliteiten en werkt samen met De Jong Fysiotherapie, die gevestigd is in ons pand. Zo heb je de juiste vakspecialist dichtbij en ga je voor optimale resultaat. 

zonsondergang tesqua ede

Fysiotherapeut voor Ede en omgeving

Mensen uit Ede en omgeving, waaronder Wageningen, Bennekom, Renkum, Lunteren en Rhenen, weten ons te vinden als sport- en fysiocenter onder één dak. Je kunt zowel als lid en als niet-lid bij ons terecht voor fysiotherapie in combinatie met sporten. Ook wanneer je al bij ons sport en daarna te kampen krijgt met een blessure, kunnen we je snel doorverwijzen. 

Sportrevalidatie dichtbij huis

We zijn trots op de samenwerking die we hebben met vakkundige therapeuten van De Jong fysiotherapie. De Jong werkt zelfstandig en de therapeuten kunnen tijdens de revalidatie gebruik maken van alle faciliteiten van Tesqua. Heb je vragen, klachten of een blessure? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We verwijzen je graag door. 

planken in ede
Foto-marieke

Fysiotherapie voor Tesqua leden

Heb je een abonnement bij Tesqua? Dan kun je elke woensdagochtend van 08:30 tot 13:00 en op woensdagavond van 18.00 tot 22.00 uur terecht op het sportmedisch spreekuur in Ede. Maak een gratis afspraak voor dit spreekuur via je trainer of bij de receptie. Je kunt je blessure vervolgens voorleggen aan de fysiotherapeut. In samenwerking met een trainer met een medisch fitness diploma kan het beste workout schema voor jou opgesteld worden. 

Behaal je sportdoelen

Wat beweegt jou? Of je nu conditie wilt opbouwen, je spieren wilt versterken of wilt revalideren, bij Tesqua ben je aan het juiste adres. Ook wanneer je lichte lichamelijke klachten ervaart, zoals knie- of rugpijn, kun je bij ons terecht. Het behalen van je sportdoelen en revalideren zijn persoonlijke trajecten, die we graag op maat met je afstemmen. 

FunXtion

Geniet van rust en ontspanning

Naast sporten en fysiotherapie in Ede ben je bij ons ook op de juiste plek voor rust en ontspanning. Volg bijvoorbeeld een les BodyBalance en focus op ademhaling, geest en balans. Of neem een duik in het zwembad en ontspan in de whirlpool of sauna. Neem een hapje in het restaurant of laat je helpen bij het opstellen van een voedingsschema. Tesqua biedt een compleet aanbod op het gebied van lichaam en geest. 

Heb je last van een blessure of voel je ergens pijn en ben je benieuwd naar de oorzaak en het bijpassende traject? Neem dan zeker contact met ons op, ook al ben je geen lid van Tesqua. Wij willen graag dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit en helpen je graag met fysiotherapie in Ede!