Vind je het heerlijk om baantjes te trekken? Kom dan naar Tesqua Sport & Healthclub! Ons zwembad voor banenzwemmen in Ede is vrij toegankelijk voor recreatieve en professionele zwemmers. Wist jij dat het zwembad bij jouw abonnement zit inbegrepen? Ontspan je spieren bijvoorbeeld na een fanatieke bokszaktraining. De ideale combinatie. Meer informatie of het zwembad een keer ervaren? Neem contact met ons op en vraag een dagpas aan.


Dagpas aanvragen

Ruimte om te bewegen

Ons verwarmde zwembad in Ede is 20 meter lang en 8 meter breed. De diepte is 1,35 meter. Kortom, je krijgt hier écht de ruimte om banen te trekken, op jouw tempo en op de manier die het best bij je past.

Borstcrawl, rugslag, schoolslag, leef je uit! Ieder weekend kun je vrij banenzwemmen in Ede, en daarnaast ook doordeweeks als er geen groeps- of zwemles aan de gang is. Bekijk hier de zwembadbezetting bij Tesqua Sport & Healthclub.


Dagpas aanvragen

Tesque-temp

Ook groepslessen in het water

Wie graag een groepsles in het water volgt, kan ook bij ons terecht. Wat dacht je van Aquacombi, waarbij je aqua fitness, aerobics en steps combineert? Of ga voor de intervaltraining Aqua bootcamp, een groepstraining in en rond het zwembad. Ook Aquafit en Aquarobic – bewegen op muziek in het water – behoren tot ons aanbod. 

Kinderen kunnen bij ons zwemles volgen om hun A-, B-, en C-diploma te behalen. Zwemmen om te revalideren is ook een optie, daarbij geven we je graag advies op maat. Kortom, zwemmen bij Tesqua is voor iedere doelgroep!

DSC00856 restaurant

Combineer met wellness en restaurant

Na het banenzwemmen helemaal tot rust komen? Dan zit je goed in onze wellness. Geniet van de whirlpool en zweet uit in het Turks stoombad en de Finse sauna. Koel daarna af onder de stortdouche en rust uit op een van de vele ligbedjes. 

Een verrijking voor lichaam en geest. Daarnaast kun je tevens een hapje en drankje doen in ons restaurant. Proef kersverse ingrediënten, verwerkt tot de meest heerlijke maaltijden.

Kom banenzwemmen in Ede

Enthousiast over het complete aanbod faciliteiten van Tesqua? Kom banenzwemmen in Ede. Ons banenzwembad is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Dat zorgt ervoor dat mensen uit Ede en omgeving, waaronder Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Bennekom, ons goed weten te vinden. Waag jij de sprong in het diepe? Informeer dan bij de receptie of vraag een dagpas aan.


Dagpas aanvragen