a

Zwemles Wageningen

Is jouw kindje oud genoeg voor zwemles en ben jij op zoek naar zwemles in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Tesqua in Ede aan het juiste adres. Tijdens de lessen maken wij gebruik van speciale pakjes met drijvers erin. Naarmate jouw kindje steeds beter gaat zwemmen, gaan we de drijvers minder gebruiken totdat ze zelfstandig kunnen zwemmen. De voortgang van jouw kindje houden we bij met ons speciale Tesko Zwempaspoort. Leuk om te laten zien aan bijvoorbeeld vrienden of familieleden.

Zwemdiploma’s halen in de buurt van Wageningen

Jouw kindje is bij ons van harte welkom voor zwemdiploma, A, B en/of C. Onze ervaren zwemlesinstructeurs zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter binnen 20 weken klaargestoomd wordt voor het afzwemmen. De zwemlessen voor diploma A worden één keer in de week gegeven. Deze les duurt dan 2,5 uur. De lessen voor B- en C-diploma worden voor 10 weken lang wekelijks een uur gegeven. Belangrijk om te weten is dat de zwemlessen op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag gegeven worden. De startdata zijn jaarlijks in februari en september.

De zwemlessen worden gegeven in vaste groepen van ongeveer 12-14 kindjes per groep. Deze groepen hebben altijd twee vaste zwemlesinstructeurs. Is jouw kindje klaar voor het afzwemmen? Kom dan de kindjes dan aanmoedigen met ons eigen Tesqua afzwemlied.

zwemdiploma halen nabij wageningen

Gebruik het Tesko zwempaspoort met zwemles nabij Wageningen

Wij maken bij Tesqua gebruik van het Tesko zwempaspoort. Deze krijgt je kindje bij de eerste zwemles en hierin houden wij de voortgang van jouw kindje bij. Onze mascotte Tesko helpt je alle onderdelen te behalen en je ziet hem ook op alle belangrijke evenementen bij Tesqua. De badjuffen en –meesters houden de voortgang van jouw kind bij en delen stickers uit voor in het zwempaspoort. Is het paspoort vol? Dan is het zo ver en mag jouw kindje afzwemmen!
zwemles volgen nabij wageningen

Zwemles volgen in de buurt van Wageningen

Is jouw kindje klaar voor zwemles in de buurt van Wageningen? Kom gerust eens langs bij Tesqua om een kijkje te nemen. Bij de zwemlessen van Tesqua leren de kids op een speelse en leuke manier zwemmen. Onze badmeesters en –juffen staan altijd klaar voor jouw kind. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen.

Er is meer dan alleen zwemles nabij Wageningen

Wij gebruiken bij Tesqua ons zwembad niet alleen voor zwemles. Zo kan je ook terecht in onze Sport & Healthclub voor verschillende aquatrainingen. Naast het zwembad is er ook genoeg te doen aan beweging bij Tesqua. Bij Tesqua weten we graag wat jou beweegt om te sporten. Kom bijvoorbeeld fitnessen, squashen of ontspannen met yoga. Bekijk ons complete sportaanbod om alles te zien. Wil je een keer komen proberen? Vraag dan een dagpas aan!

Wij hebben een breed aanbod aan verschillende sporten. Kom bijvoorbeeld padellen, bootcampen of genieten van wellness. Bekijk ons complete sportaanbod.

Tesqua bereik je vanuit Wageningen het makkelijkste via de Mansholtlaan, Dr. W. Dreeslaan en de Koekeltse Boslaan. Zo sta je in mum van tijd bij ons binnen in de Sport & Healthclub.
Zwemlessen voor het diploma A worden wekelijks gegeven. Deze duren 2,5 uur. De lessen voor B en C worden ook wekelijks gegeven, maar duren een uur.