Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Bootcamp training

Voor de liefhebbers van "buiten" hebben wij de bootcamp lessen. We combineren hier verschillende oefeningen in de buitenlucht. Of het nu zonnig is of plenst van de regen, de bootcamp gaat buiten gewoon door. Zorg dus ook voor passende kleding!

Bootcamp training

Los van het feit dat Tesqua’s bootcamp training een coole les is, is dit een van de trainingen die wij altijd buiten geven. En eerlijk is eerlijk, in de buitenlucht trainen is gewoon heel fijn. Daar komt bij dat we daar van de leukste spots gebruik kunnen maken: van rennen over het mountainbike parcours tot het beklimmen van een steile trap. Alles om jou de ultieme Bootcamp ervaring te geven. En dat alles natuurlijk onder begeleiding van Tesqua’s strengste ‘drill instructors’ 😉

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Running

Ga jij beginnen met hardlopen of wil je er gewoon beter in worden? En vind je het leuk om onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in een groep te lopen? Wij helpen je graag jouw hardloopdoelen te bereiken.

Lees meer