Inschrijven

Kom jij ook bij ons sporten? Wij kijken er naar uit en laten je Tesqua graag zien!

Schrijf je nu in en sport twee maanden gratis*.

Wist je dat onze leden gemiddeld meer dan 36 maanden lid zijn!? Wij gaan je helpen met een gezonde leefstijl en helpen je structuur en balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. 

Bij Tesqua willen we graag weten wat jou beweegt om te sporten. Juist nu, na maanden van beperkingen, is het tijd om aan de slag te gaan! Bij Tesqua is er veel mogelijk. Of het nou persoonlijke begeleiding is voor jouw krachtdoelstelling, een ontspannende yogales (thuis via de livestream of buiten bij Tesqua op ons outdoorterrein) of een balletje slaan op één van onze tennisbanen; bij Tesqua is er altijd wel iets wat jou beweegt! Een overzicht van de mogelijkheden vind je hier

Samen met jou kijken we naar wat Tesqua jou (of jouw gezin) te bieden heeft en welk abonnement het beste bij jouw situatie past. 

Nadat we de beginsituatie en jouw doelstellingen hebben bepaald, kunnen we direct aan de slag. Wij zorgen voor een trainer die bij jouw doelen past en samen met jou maken we een passend sportprogramma. Of dit nu met tennis, zwemmen, yoga, fitness of andere activiteiten zijn, ieder programma is op maat en speciaal voor jou gemaakt. 

Je hoeft zelf alleen nog je gegevens hier rechts in te voeren en op de ‘schrijf je in!’ knop te klikken. Ben je er klaar voor? Daar gaan we..

*vraag naar de voorwaarden

Jouw gegevens

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :