a

Laten we beginnen...

Wat beweegt jou?

Beginnen. Voor sommige mensen geen probleem, voor anderen een hele drempel. Eén ding is zeker, er is een reden waarom jij begint. Bij Tesqua willen we graag weten wat jou beweegt om te sporten. Zo kunnen we jou het beste helpen met het behalen van resultaat en het plezier hebben bij het sporten en ontspannen. We bespreken tijdens de afspraak de mogelijkheden bij Tesqua voor jou (en jouw gezin), verschillende abonnementsvormen en we laten je Tesqua graag zien! Vul hieronder jouw gegevens en voorkeurstijd in en wij nemen contact met jou op voor het definitief inplannen van de afspraak.

Wij werken met een ledenplafond. Dit betekent dat wij per ommegaande alleen nieuwe leden verwelkomen als er plek vrij is. Mocht het limiet voor de maand april bereikt zijn, dan zullen wij jou hiervan bij jouw aanvraag op de hoogte stellen. Je zult dan op basis van beschikbaarheid kunnen starten per 1 mei. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast! Let wel op: dit is geen bevestiging. Wij nemen contact met jou op en plannen de afspraak definitief voor jou in.
trainen met een boksbal