a

Zwemles Bennekom

Voor zwemlessen in de buurt van Bennekom moet je bij Tesqua zijn. Is jouw kind ouder dan 4,5 jaar, dan is hij of zij van harte welkom voor zwemles bij Tesqua aan de Horsterweg in Ede. Onze zwemlessen worden gegeven met speciale pakjes met drijvers. Naar mate de tijd vordert en jouw kindje beter leert zwemmen gaan we deze steeds minder gebruiken, totdat die helemaal weg kan blijven. Deze voortgang houden wij bij met ons Tesko zwempaspoort. Ons zwembad is lekker warm, 20 meter lang en 1.35 meter diep.

Zwemdiploma’s haal je bij Tesqua!

Jouw zoon of dochter kan bij Tesqua terecht voor zwemdiploma’s A, B en C! Onze badmeesters en juffen maken jouw kindje binnen 20 weken klaar om af te zwemmen. De zwemlessen voor diploma A worden één keer in de week gegeven. Deze les duurt dan 2,5 uur. De lessen voor B- en C-diploma worden voor 10 weken lang wekelijks een uur gegeven. Belangrijk om te weten is dat de zwemlessen op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag gegeven worden. De startdata zijn jaarlijks in februari en september.

Jouw zoon of dochter komt terecht in een vast klein groepje. Deze groepjes krijgen altijd een vaste begeleider. Op deze manier worden de echte waterratten geboren! Als de kleine klaar is om af te zwemmen, is iedereen welkom om hem of haar aan te moedigen. Dit is allemaal onder begeleiding van ons eigen Tesqua afzwemlied.

zwemdiploma-halen-nabij-bennekom

Zwemles in de buurt van Bennekom met Tesko zwempaspoort

Tesqua geeft zwemlessen aan de hand van het eigen Tesko zwempaspoort. Tesko is onze mascotte en is te zien bij alle belangrijke evenementen rondom Tesqua. Het zwempaspoort van Tesqua krijgen de kids bij de eerste zwemles. Onze meesters en juffen kijken eens in de zoveel tijd naar de voortgang en hoeveel stickers in het zwempaspoort mogen. Zit het paspoort vol met stickers? Dan gaat jouw kindje afzwemmen!
zwemles volgen nabij bennekom

Zwemles volgen in de buurt van Bennekom

Op zwemles in de buurt van Bennekom? Kom eens een kijkje nemen bij Tesqua. De kinderen die zwemles bij ons volgen, leren op een leuke manier zwemmen en worden echte waterratten! Zo staan onze badmeesters en juffen altijd klaar voor jouw zoon of dochter. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat mogelijk is? Neem vooral contact met ons op en wij beantwoorden met plezier al je vragen!

Meer dan alleen zwemles in de buurt van Bennekom

Het zwembad van Tesqua wordt natuurlijk niet alleen gebruikt voor zwemlessen. Zo kun je ook bij ons terecht voor aquatraining, aquacombi, aquarobic, aquabootcamp én heeft de fysiotherapeut ook beschikking tot het zwembad. Wil je het eerst een keertje proberen? Geen probleem! Vraag een dagpas aan via onze website! Kom erachter of Tesqua past bij jouw wensen!

Wij bieden nog een flink aantal faciliteiten. Zo kun je een potje padellen, tennissen of gaan fitnessen. Bekijk al onze faciliteiten.

Tesqua bereik je vanuit Bennekom het makkelijkste via de Dr. W. Dreeslaan en de Koekeltse Boslaan. Zo sta je binnen enkele minuten bij ons op de stoep.
Zeker, ons zwembad is voor al onze leden toegankelijk!