a

Padel, Pickleball & lessen

De razend populaire sport Padel is aan het Tennis en Squash rijtje toegevoegd! Wie daag jij uit voor deze verrassende sport?

De populairste sport op dit moment!

Wie tennis zegt, zegt Tesqua. Ook padel kan niet in het sportaanbod van Tesqua ontbreken.  Dé sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een padelkooi. Als lid kan je kosteloos een baan reserveren om lekker een balletje te slaan. In totaal hebben wij buiten 3 padelbanen. Padel is in één woord verrassend. Verrassend omdat de bal iedere keer net anders gaat dan dat je verwacht. De mix tussen tennis en squash maakt dat steeds meer mensen laagdrempelig kunnen instromen. Met het speelveld dat kleiner is dan tennis en het herkenbare hekwerk is het extra leuk om jouw tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Padel speel je 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden en het kent nagenoeg dezelfde spelregels en puntentelling als tennis. Het racket? Dat is kleiner en heeft geen snaren.

Een nieuwe, nog onbekende, sportrage is Pickleball. De combinatie van badminton, tafeltennis en tennis wordt gespeeld op de afmetingen die gelijk zijn aan een badmintonveld. Een enorm fanatiek en tactisch spel waar jij laagdrempelig kan instromen.

 

 

Wil jij jouw padel skills verbeteren?

Bij Tesqua helpen wij je om jouw skills te verbeteren. De lessen zijn voor jong (vanaf 6 jaar) en oud. Voor beginners en gevorderden. Al vanaf € 15,00 per les leer jij binnen een uur alle kneepjes en skills die je bij Padel nodig hebt. Je kan in een groep een reeks van 20 lessen volgen of een privéles boeken om je skills wat verder aan te scherpen. Alle lesmaterialen inclusief racket zijn bij de training inbegrepen. Het inschrijfformulier vind je hier.

Padel groeit hard in Nederland. Met wie zien wij jou binnenkort op de baan?

 

Ga goed aan de slag…

Bij Tesqua hebben we 3 padelbanen en één pickleball baan. Deze zijn gedurende onze openingstijden bij de Receptie van Tesqua te reserveren. Belangrijke baanregels:

  • Je reserveert een padelbaan voor 60 minuten op hele uren.
  • Je kunt maximaal één baan reserveren. Na de speeltijd kan je bij de receptie mogelijk nog een baan aansluitend reserveren.
  • Het dragen van sportschoenen (zonder noppen) en passende sportkleding is verplicht. Dit betekent een hemdje of shirt. Alleen een sportbh of tankop is op de tennis- en padelbanen niet toegestaan.
  • De huur van de padelracket en ballen zitten de hele maand november bij de reservering van jouw baan inbegrepen.
  • Vanaf 1 december kan je een padelracket bij de Receptie huren voor € 3,00 per racket.
  • Padelballen kan je kopen voor € 11,25 per set van 3 ballen.
  • Indien jij een padelbaan reserveert dan dienen er ten minste 2 leden van 16 jaar of ouder te zijn.
  • Indien jij een pickleballbaan reserveert dan dient er ten minste 1 lid van 16 jaar of ouder te zijn.
  • Een gratis dagpas is op onze padel- en picklebanen niet van toepassing. Indien jij een introducé kennis wil laten maken met padel, dan zijn de kosten hiervoor € 20,00.

Word lid en sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.