a

Padel, Pickleball & lessen

De razend populaire sport Padel is aan het Tennis en Squash rijtje toegevoegd! Wie daag jij uit voor deze verrassende sport?

De populairste sport op dit moment!

Wie tennis zegt, zegt Tesqua. Ook padel kan niet in het sportaanbod van Tesqua ontbreken.  Dé sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een padelkooi. Als lid kan je kosteloos een baan reserveren om lekker een balletje te slaan. In totaal hebben wij buiten 3 padelbanen. Padel is in één woord verrassend. Verrassend omdat de bal iedere keer net anders gaat dan dat je verwacht. De mix tussen tennis en squash maakt dat steeds meer mensen laagdrempelig kunnen instromen. Met het speelveld dat kleiner is dan tennis en het herkenbare hekwerk is het extra leuk om jouw tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Padel speel je 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden en het kent nagenoeg dezelfde spelregels en puntentelling als tennis. Het racket? Dat is kleiner en heeft geen snaren. Bij Tesqua hebben we 3 padelbanen. Ook bieden wij tennisles aan. Lees vooral verder over padel.

Een nieuwe, nog onbekende, sportrage is Pickleball. De combinatie van badminton, tafeltennis en tennis wordt gespeeld op de afmetingen die gelijk zijn aan een badmintonveld. Een enorm fanatiek en tactisch spel waar jij laagdrempelig kan instromen. Benieuwd naar Pickelball? Lees het!

regels padel alles wat je moet weten

 

Word lid en sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.