Bootcamp Ede

Bootcamp in Ede? Bij Tesqua sport je lekker in groepsverband in de buitenlucht. Je wordt begeleid door een ervaren trainer. Onze bootcamp training is perfect voor iedereen die het heerlijk vindt om in de buitenlucht aan conditie en kracht te werken.
Bootcamp training in Ede

Bootcamp in Ede bij Tesqua

Trainingen die tijdens de bootcamp worden gegeven bestaan voornamelijk uit intervaltraining, hardlopen en fitness in de buitenlucht. Het is de ideale workout om fitter en sterker te worden. Op ons vernieuwde outdoor terrein is er binnen de Bootcamp verrassend veel mogelijk. Ben jij een beginnende sporter? Dat is geen enkel probleem! Onze gediplomeerde trainers zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht niveau, mee kan doen aan de bootcamp. Wil jij Bootcamp proberen? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan!

Bootcamp in de buitenlucht

Onze Bootcamp in Ede vindt altijd in de buitenlucht plaats, op ons vernieuwde outdoorterrein. Naast het trainen met eigen lichaamsgewicht maken wij gebruik van halters, stangen, tractorbanden, een TRX, touwen en nog veel meer. De bootcamp gaat nagenoeg altijd door. Mocht het onverhoopt toch een keer heel slecht weer zijn, dan is het mogelijk om jouw training binnen te doen. Wil jij Bootcamp bij Tesqua in Ede ervaren? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan!
Bootcamp Ede Tesqua
aquabootcamp ede

Meer dan een sportschool

Bij Tesqua zijn de mogelijkheden om te sporten eindeloos. Wij bieden diverse mogelijkheden, waarin wij streven naar een balans tussen inspanning en ontspanning. Zo kan jij jouw spieren na de Bootcamp training heerlijk ontspannen in onze Wellness of geniet je van een overheerlijke cappuccino in ons restaurant.

Mogen wij jou afmatten? Meld je vrijblijvend aan!

Beginner of gevorderd, wij begeleiden je graag zodat je met plezier jouw sportdoelen kunt behalen. Wil je meer weten over alle mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Mogen wij jou op een verantwoorde manier afmatten? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan. Vraag dan een gratis dagpas aan en doe meteen mee aan onze bootcamp in Ede.

Bootcamp Ede