a

Sauna Wageningen

Na een intensieve workout is er niets beter dan volledig ontspannen, toch? Tesqua biedt een rustgevende sauna dichtbij Wageningen. We nodigen je graag uit in onze Sport & Healthclub in Ede, de ideale plek voor zowel actieve als ontspannende activiteiten. Onze wellnessfaciliteiten zijn van topkwaliteit, esthetisch aantrekkelijk, sfeervol en divers. Je vindt er een ruim verwarmd zwembad, een bubbelbad, een Turks stoombad, een Finse sauna, een voetenbad en een stortdouche. Samengevat, een totaalpakket aan wellnesservaringen. Goed voor zowel het lichaam als de geest.

Finse-Sauna-wageningen

Ontspan in onze Finse sauna nabij Wageningen

Kom even helemaal tot rust in onze prachtige wellnessvoorzieningen in de buurt van Wageningen. Na een intensieve training is er niets beter dan te ontspannen in onze Finse sauna. Gun je spieren rust en neem een moment voor jezelf. Deze sauna, die werkt op basis van luchtverwarming, bereikt hoge temperaturen tot wel 85 graden. Deze hoge temperaturen activeren je immuunsysteem. Het is goed voor ontspanning, jouw spieren en algehele gezondheid. Wees je ervan bewust dat het dragen van badkleding in onze wellnessfaciliteiten verplicht is.

Veel meer dan een sauna nabij Wageningen

Het aanbod van Tesqua is heel uitgebreid. Wij noemen het verrassend veelzijdig. Naast onze welness kun je bij ons ook terecht voor groepslessen, fitness, tennis, squash, padel en pickleball. Allemaal met een abonnement. Wat brengt jou in beweging? We verkennen graag samen met jou welke sporten het beste bij je passen en welk abonnement het beste past bij jouw situatie.

Meer-dan-een-sauna
de-faciliteiten-van-tesqua

De faciliteiten bij Tesqua

Bij Tesqua zijn we verrassend veelzijdig. En dat zie je terug is ons grote aanbod van sportactiviteiten. Doe mee met één van onze groepslessen, sla een balletje op tennis- of squashbaan of werk aan je kracht in onze mooie fitnessruimte. Ook voor een lekker bak koffie, een frisse salade of stevige trek kun je bij ons terecht in het restaurant. Wat beweegt jou?

Relaxen in de sauna in regio Wageningen

Bij Tesqua kun je terecht voor zowel ontspanning als een lekkere workout. Of je nu wilt fitnessen, zwemmen, een racket sport wilt spelen of komt genieten in de wellness, alles kan! Vraag een rondleiding aan een we laten je graag al onze faciliteiten zien voordat je ons uit komt proberen.

ontspannen-in-de-sauna-in-wageningen
Bij ons kun je genieten van verschillende wellness faciliteiten. Zo bieden wij een Finse sauna, een Turks stoombad, een stortdouche, een whirlpool, een voetenbad en een groot verwarmd zwembad.

Ja, in onze wellness is badkleding verplicht. Dus neem wel even je zwemkleding en je eigen handdoek mee. Dit is fijn voor de hygiëne.

Zeker! Zo zorgt een bezoekje aan de sauna voor een betere doorbloeding. Dat is goed voor je hart, voor je afweersysteem en voor het herstel van jouw spieren na een goede workout. Ook wordt door het zweten de huid gereinigd en maken je hersenen een geluksstofje aan waardoor je meteen ontspant. Een saunabezoek is dus goed voor je fysieke én mentale gezondheid!