Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Fitness

Bij Tesqua staat de meest geavanceerde apparatuur die precies onthoudt wat jij moet doen. Dit gecombineerd met onze gediplomeerde trainers en personal trainers maakt dat fitness en Tesqua hand in hand gaan.

Fitness

Als je van fitness houdt, ben je bij Tesqua helemaal op je plek. Wij beschikken over alle denkbare fitnessapparaten; voor krachttraining en cardiotraining. De fitnessvloer is lekker ruim en open opgezet. Kan je wel wat hulp en advies gebruiken? Geen zorgen: persoonlijke coaching zit bij je abonnement inbegrepen. Een coach die afhankelijk van jouw doelstellingen een persoonlijk trainingsprogramma opstelt en tussentijds aanpast. Zo ben je van een geweldig resultaat verzekerd!

Je kunt jouw programma vinden in de Tesqua app. Ook zie je de resultaten van de trainingen en metingen. En je kunt jouw groepslessen toevoegen. Zo kunnen we je nog beter begeleiden.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Fitness for kids

Ook kinderen kunnen starten met fitness bij Tesqua. Dit doen we natuurlijk niet zomaar. De kinderen krijgen een cardioprogramma en krijgen wanneer ze binnen komen een oranje hesje bij de fitnessbalie. Zo weten we zeker dat ze zich hebben gemeld, en kunnen onze trainers een extra oogje in het zeil houden.

Lees meer