a

Sauna Ede

Houd jij van de sauna en ben je op zoek naar een sauna in Ede? Breng dan eens een bezoek aan de sauna van Tesqua en ontdek ons veelzijdige sportaanbod. Laat na een intensieve workout je spieren tot rust komen in de traditionele Finse sauna. Of geniet na een drukke werkdag in de wellness van Tesqua. Tesqua Sport & Healthclub is dé plek voor inspanning en ontspanning. Vraag een gratis dagpas aan en ontdek het zelf.

Finse-Sauna-Ede

Geniet van onze Finse sauna in Ede

Geniet van onze luxe wellness voorzieningen in de omgeving van Ede en kom bij Tesqua tot rust in onze Finse sauna. Een Finse sauna is een traditionele sauna die werkt op basis van luchtverwarming. De hoge temperatuur van 85 graden zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd wordt. Daarnaast kunnen je spieren volledig ontspannen. Wat is er fijner dan na een lekkere workout even helemaal tot rust komen?

Meer dan sauna in Ede

Bij Tesqua vind je meer dan alleen een sauna in Ede. Op onze Sport & Healthclub zijn de mogelijkheden om te ontspannen eindeloos. Trek bijvoorbeeld baantjes in ons verwarmde zwembad, geniet van heerlijke bubbels in onze whirlpool en open je poriën door plaats te nemen in ons Turkse stoombad. Sluit je wellness ervaring af met een stortdouche. De perfecte manier om het lichaam te verkoelen en de doorbloeding te stimuleren.

Meer-dan-een-sauna
de-faciliteiten-van-tesqua

De faciliteiten bij Tesqua

Bij Tesqua zijn we verrassend veelzijdig. Dat is ook te zien aan het enorme aanbod aan sportactiviteiten. Doe mee met één van onze groepslessen, gegeven door onze ervaren trainers, sla een balletje op tennis- of squashbaan of werk aan je kracht in onze fitness. Ook voor een lekker cappuccino, een frisse salade of stevige trek kun je bij ons terecht in het restaurant. Wat beweegt jou?

Ontspannen in de sauna in Ede

Kom ontspannen in de sauna in Ede bij Tesqua Sport & Healthclub. Of kom na een intensieve workout tot rust in het Turkse stoombad of in de whirlpool, want ook voor fitnessen, zwemmen of een hapje eten ben je aan het juiste adres. Tesqua biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Vraag een dagpas aan en ontdek het zelf!

ontspannen-in-de-sauna-in-ede

Bij Tesqua vind je niet alleen maar een sauna in Ede. Er zijn veel meer wellness faciliteiten. Denk aan een Turks stoombad, een whirlpool, voetenbad en heerlijke stortdouche om je even af te spoelen. Ook kun je een paar baantjes trekken in ons grote, verwarmde zwembad. Kortom, alles wat je nodig hebt om even te ontspannen!

Het gebruik van onze sauna, wellness en zwembad zitten bij je sportabonnement in. Na het sporten dus even lekker ontspannen of juist meedoen met een groepsles in het water, het kan allemaal met een Tesqua abonnement. Wil jij ervaren of Tesqua ook bij jou past, vraag dan een dagpas aan.

Een sauna zorgt voor een betere doorbloeding. Dat is goed voor je hart, voor je immuunsysteem en voor het herstel van je spieren na een zware workout. Ook wordt door het zweten de huid gereinigd en maken je hersenen een geluksstofje aan waardoor je meteen ontspant. Een saunabezoek is dus goed voor je fysieke én mentale gezondheid!