Sauna Ede

Houd jij van de sauna en ben je op zoek naar een sauna in Ede? Breng dan eens een bezoek aan de sauna van Tesqua en ontdek ons veelzijdige sportaanbod. Laat na een intensieve workout je spieren tot rust komen in de traditionele Finse sauna. Of geniet na een drukke werkdag in de wellness van Tesqua. Tesqua Sport & Healthclub is dé plek voor inspanning en ontspanning. Vraag een gratis dagpas aan en ontdek het zelf.


Neem contact op

Finse Sauna Ede

Geniet van onze Finse sauna in Ede

Geniet van onze luxe wellness voorzieningen in de omgeving van Ede en kom bij Tesqua tot rust in onze Finse sauna. Een Finse sauna is een traditionele sauna die werkt op basis van luchtverwarming. De hoge temperatuur van 85 graden zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd wordt. Daarnaast kunnen je spieren volledig ontspannen. Wat is er fijner dan na een lekkere workout even helemaal tot rust komen?

Meer dan sauna in Ede

Bij Tesqua vind je meer dan alleen een sauna in Ede. Op onze Sport & Healthclub zijn de mogelijkheden om te ontspannen eindeloos. Trek bijvoorbeeld baantjes in ons verwarmde zwembad, geniet van heerlijke bubbels in onze whirlpool en open je poriën door plaats te nemen in ons Turkse stoombad. Sluit je wellness ervaring af met een stortdouche. De perfecte manier om het lichaam te verkoelen en de doorbloeding te stimuleren.

Meer dan een sauna
de faciliteiten van tesqua

De faciliteiten bij Tesqua

Bij Tesqua zijn we verrassend veelzijdig. Dat is ook te zien aan het enorme aanbod aan sportactiviteiten. Doe mee met één van onze groepslessen, gegeven door onze ervaren trainers, sla een balletje op tennis- of squashbaan of werk aan je kracht in onze fitness. Ook voor een lekker cappuccino, een frisse salade of stevige trek kun je bij ons terecht in het restaurant. Wat beweegt jou?

Ontspannen in de sauna in Ede

Kom ontspannen in de sauna in Ede bij Tesqua Sport & Healthclub. Of kom na een intensieve workout tot rust in het Turkse stoombad of in de whirlpool, want ook voor fitnessen, zwemmen of een hapje eten ben je aan het juiste adres. Tesqua biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Vraag een dagpas aan en ontdek het zelf!


Dagpas aanvragen

ontspannen in de sauna in ede