a

Padel Veenendaal

Tesqua is al jaren dé Sport- en Healthclub voor tennis- en squashliefhebbers, en sinds kort hebben we daar padel aan toegevoegd. De populariteit van deze sport is de afgelopen jaren snel toegenomen, niet meer dan logisch dus dat we deze sport nu ook in onze Sport & Healthclub aanbieden. Kom een bal sla op één van onze banen en ontdek hoe uitdagend deze sport is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Padel nabij Veenendaal: een uitdagende racketsport

Padel is een unieke racketsport die enigszins verschilt van tennis en andere soortgelijke sporten. Het speelveld en het racket zijn kleiner en de baan is omgeven door glazen wanden, vergelijkbaar met squash. Dit zorgt telkens weer voor een unieke speelervaring. Wees je tegenstanders te slim af door je vaardigheden te laten zien en maak optimaal gebruik van de baan. Je kunt padel 2 tegen 2 spelen, met hetzelfde scoresysteem als bij tennis.  Lees alles over de spelregels.

Padel uitproberen nabij Veenendaal

Kom Padel uitproberen bij onze Sport & Healthclub in Ede, vlakbij Veenendaal. Onze ruime openingstijden geven je de flexibiliteit om een baan te reserveren wanneer je maar wilt. Kom spelen met vrienden en daag elkaar uit om te zien wie de beste is.

Padel is inbegrepen in het Tesqua lidmaatschap. Je reserveert een padelbaan voor 60 minuten op hele uren. Ben je nog geen lid van onze sportschool? Dan komen wij graag met jou in contact voor de mogelijkheden. Vraag een rondleiding of dagpas aan zodat wij jou Tesqua kunnen laten zien

padelbaan veenendaal

Voor alle niveaus

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, padel is geschikt voor iedereen. Je zult snel verbetering merken in je spel, of je nu ervaring hebt met racketsporten of niet. Je kunt natuurlijk ook padelles volgen bij Tesqua. De lessen zijn voor jong en oud. Boek een privéles met één van onze ervaren trainers om je skills te verbeteren of doe mee met ons groepstraining. Alle lesmaterialen zijn bij de training inbegrepen. 

padel veenendaal

Reserveer een padelbaan in omgeving Veenendaal

Een potje padellen in de omgeving van Veenendaal? Neem contact met ons op om een baan te reserveren en het plezier zelf te ervaren. U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail, of kom langs bij onze receptie. Met ruime gratis parkeergelegenheid en een verscheidenheid aan sportfaciliteiten kunnen sporters uit Ede, Veenendaal, Lunteren, Bennekom en omgeving bij ons terecht. Word vandaag nog lid en reserveer direct al een baan om padel te spelen.

Ja, je kunt zeker padel les volgen bij Tesqua! Als lid van onze Sport & Healthclub werk je tijdens de padeltraining aan je techniek en kun je meteen goed oefenen met anderen. Wij zorgen daarbij voor de rackets en ballen. Je kunt natuurlijk ook een privéles boeken met één van onze padeltrainers. Handig voor als je in korte tijd een betere speler wilt worden!
Heb je geen eigen racket, maar wil je wel een potje padel spelen? Geen probleem. Je kunt bij de receptie voor slechts €3,00 een padelracket huren. Ook kun je daar meteen een setje ballen kopen. Kortom, we hebben alles wat je nodig hebt voor je klaarliggen. Handig als je het gewoon een keertje wil proberen!
Het reserveren / huren van een padelbaan is gratis, maar je moet wel lid zijn van Sport & Healthclub Tesqua. Je kunt bij de receptie dan één van de padelbanen reserveren. Om een reservering te kunnen maken, dienen er minimaal 2 leden 16 jaar of ouder te zijn. Introducés meenemen is ook mogelijk, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden.