a

Fysiotherapie Wageningen

Voor fysiotherapie in de omgeving Wageningen kun je zeker bij Tesqua terecht. Wij hebben een uitgebreid fitnessaanbod en daarnaast zit De Jong (sport) fysiotherapie bij ons in het pand. Of je hulp bij revalidatie kun gebruiken of een combinatie hiervan met sport zoekt, bij Tesqua ben je aan het juiste adres. Ben je al lid van Tesqua? Dan kunnen wij je doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Ben je (nog) geen lid van Tesqua? Niet gevreesd, ook niet-leden kunnen bij fysiotherapie terecht.

fysiotherapie veenendaal sportrevalidatie

Herstel van blessures

Tesqua werkt nauw samen met de experts van De Jong fysiotherapie. Wij zijn erg trots op deze samenwerking. De Jong fysiotherapie is gevestigd binnen ons pand en de therapeuten van De Jong kunnen daarom gebruik maken van al onze faciliteiten om jouw revalidatieproces te ondersteunen. Kamp je met een blessure, klachten of een vraag? Schroom niet om langs te lopen. Je mag ons ook altijd bellen of mailen. We verwijzen je graag door!

Fysiotherapie Wageningen als Tesqua-lid

De leden van Tesqua kunnen, dankzij deze samenwerking met fysiotherapie De Jong, terecht voor het sportmedisch spreekuur. Heb jij een abonnement? Dan kan je op de woensdagochtenden van 08.30 tot 13.00 uur en de woensdagavonden tussen 18.00 uur en 22.00 uur een afspraak maken voor het spreekuur. Een afspraak maak je bij ons aan de receptie. Je kan de fysiotherapeut alles vragen over jouw blessure en de combinatie met jouw trainingsschema. Vervolgens kan de fysiotherapeut dit bespreken met jouw coach. Op deze manier krijg je de optimale begeleiding die jij nodig hebt.

fitness veenendaal
Marieke Schimmel

Samen met de fysio jouw doelen bereiken

Blessures werken je altijd tegen om je doelen te bereiken. Ze komen dan ook altijd op het moment dat het niet uitkomt. Daarom willen wij je graag helpen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wij helpen je dus ook met het behandelen en revalideren van eventuele blessures. Wat jouw doelen ook zijn, wij staan klaar om je te helpen. Natuurlijk om conditie of kracht op te bouwen, maar ook om te revalideren van blessures.

Er is meer dan alleen fysiotherapie Wageningen

Revalideren van een blessure vraagt om inspanning. Maar, ontspanning is net zo belangrijk. Hierin voorzien wij ook in allerlei faciliteiten. Zo kan je gebruik maken van het zwembad, sauna, stoombad en zelfs een whirlpool. Of kom ontspannen in ons restaurant en geniet van een heerlijke (gezonde) maaltijd.

fysiotherapie veenendaal ontspannen

Op onze locatie in de omgeving van Wageningen heeft Tesqua (Ede) een samenwerking met de professionals van fysiotherapie De Jong. Zij zijn gespecialiseerd in sport gerelateerde blessures en revalidatie.

Je kunt rechtstreeks bij Fysio de Jong een afspraak inplannen. Zij zijn bereikbaar via 0318-830311.

Absoluut! Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met onze fitnessinstructeurs en personal trainers binnen de club. Dit zorgt voor een complete aanpak waarbij je niet alleen herstelt van je blessure, maar ook begeleiding krijgt om toekomstige blessures te voorkomen.