a

Sportschool Bennekom

Werken aan je conditie, jezelf fit voelen of wat strakker in je vel? Maak dan kennis met Tesqua. Een complete sportschool in Ede (bij Bennekom) met alles dat je nodig hebt om jouw sportdoelen te halen. Van fitness en personal training tot een lekkere wellness na je workout. Vraag nu een dagpas aan en ervaar het zelf!

zonsondergang tesqua ede

Fitness & krachttraining

In onze sportschool bij Bennekom vind je een heleboel verschillende fitnessapparaten. Voor zowel kracht als cardio. De gym is daarbij extra ruim opgezet, zodat je altijd lekker de ruimte hebt om heerlijk te kunnen sporten. Naast cardiotoestellen hebben we ook een breed aanbod aan kracht toestellen. Bovendien kan je ook meedoen met een van de vele groepslessen die Tesqua aanbiedt.

Personal training & fitness begeleiding

Bij Tesqua beschikken we ook over professionele coaches. Samen met jou stellen zijn een persoonlijk trainingsschema voor je op waarmee je op de ideale manier jouw sportdoelen kunt bereiken. En geen zorgen; deze begeleiding zit gewoon bij de prijs van je lidmaatschap in.
Wil je nou net iets meer? Dan kan je kiezen voor Personal Training. Iedere week een andere training met de trainer naast je! Zo haal je je doelen nog sneller. Wil je hier meer informatie over?

spinning ede
tesqua zwemmen

Alles-in-één

Tesqua is meer dan alleen een sportschool bij Bennekom. We beschikken namelijk over nog veel meer faciliteiten. We geven bijvoorbeeld ook bootcamps en circuittrainingen. Maar je kunt ook een balletje slaan op één van onze padel- en tennisbanen. Even bijkomen van al dat gesport? Duik dan ons zwembad in, relax even in de sauna of kom wat eten en drinken in ons restaurant!

Word ook lid van de sportschool voor Bennekom

We zijn dus niet voor niets dé sportschool voor Bennekom en omgeving. Dus kom snel langs om in te schrijven zodat je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan een dagpas aan. Daarmee kun je een hele dag gebruik maken van de gym en alle andere faciliteiten!

rennen op de loopband