a

Sportdoel

Wat je reden ook is om te sporten, bij Tesqua ben je van harte welkom. Onze persoonlijke coaches helpen je jouw sportdoelen te bereiken en helpen je om regelmaat en plezier te vinden in het sporten. Zo behaal je niet alleen resultaat, maar helpen we je ook in het behouden daarvan.

Stappen

1Kies jouw sportdoel(en)
2We willen nog wat van je weten
  • Wat jouw reden ook is, bij Tesqua is er altijd wel iets dat jou beweegt. Om samen met jou te kijken naar het best passende programma willen we graag weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wil je dat onze medewerkers je helpen met je sportdoelen vul dan hier je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Selecteer één of meerdere onderdelen en ga verder naar de volgende stap.
Ja, ik wil ook genieten!
Terug naar sportdoelen. quality-time

Quality Time

Een lesje van 30 minuten, zonnebank van tien minuten, 20 minuten hardlopen, de tijd die je vrij hebt, wil je optimaal besteden. Fitness, tennis, zwemmen, sauna, zonnen, eten, het kan bij Tesqua allemaal. Alleen of samen, net waar jij behoefte aan hebt. En omdat je vrije tijd kostbaar is, ben je geholpen als je alles onder één dak kunt doen. Zo geniet je optimaal van de tijd die je hebt.

Wat ga jij doen

Beweging
Voeding
Immuunsysteem
Stress
Slaap
Ademhaling
Ja ik wil ook beter!
Terug naar sportdoelen. potje tennissen in ede

Sport specifiek

Betere swing op de golfbaan, sneller zijn op het voetbalveld, harder naar beneden op de ski’s of langer met je paard over het strand? Al deze activiteiten hebben 1 ding gemeen. Als jouw lichaam meer kan hebben, ga je beter presteren. Jij hoeft alleen maar een afspraak te maken met een trainer.

Wat ga jij doen

Beweging
Voeding
Slaap
Ademhaling
Stress
Immuunsysteem
Ja, ik ga blij naar pijnvrij!
Terug naar sportdoelen. revalideren in ede

Revalidatie

Door de nauwe samenwerking met Sjoerd de Jong Sportfysiotherapie kunnen we assisteren in zeer intensieve herstel trajecten maar we helpen je ook graag bij het verminderen van lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn en knieklachten. Omdat een revalidatie traject heel persoonlijk is, nodigen we je uit om bij Tesqua langs te komen zodat we samen met jou een passend programma kunnen maken.

Wat ga jij doen

Bewegen
Ademhaling
Slaap
Stress
Immuunsysteem
Voeding
Ja, ik wil tijd voor mezelf!
Terug naar sportdoelen. rust en ontspanning

Rust & ontspanning

Wat doe jij voor jezelf in een week? In de drukke wereld waarin we ons bevinden, hebben ons lichaam en onze geest soms ook een moment van rust nodig. En weet je nog niet precies waar jij blij van wordt? Dan helpen we je graag om dat te ontdekken! We zien je graag bij Tesqua om jou dat belangrijke moment van rust en ontspanning te geven.

Wat ga jij doen

Slaap
Stress
Beweging
Ademhaling
Voeding
Immuunsysteem
Ja, ik wil ook energie!
Terug naar sportdoelen. vitaliteit

Vitaliteit

Ken je dat gevoel dat je bruist van de energie? Je springt in de ochtend je bed uit en hebt zin in de dag. Soms is er maar heel weinig nodig om je snel vitaal te voelen, en soms wat meer. Onze coaches weten in beide gevallen wel raad.

Wat ga jij doen

Bewegen
Voeding
Slaap
Ademhaling
Stress
Immuunsysteem
Ja, ik wil ook gezond!
Terug naar sportdoelen. gezondheid

Gezondheid

Gezond leven wil niet zeggen dat je niets meer mag. Daar weten wij bij Tesqua alles van. Onze trainers staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste balans. Maak daarom snel een afspraak met één van onze persoonlijke coaches!

Wat ga jij doen

Beweging
Voeding
Slaap
Immuunsysteem
Ademhaling
Stress
Ja, ik ga ook beginnen!
Terug naar sportdoelen. afslanken in ede

Afslanken

Wat is jouw doel? Wil je een aantal kilo’s kwijt, wil je beter in je vel zitten en wil je weer het vertrouwen hebben in je eigen lichaam? Onze instructeurs zorgen voor het juiste programma en wij vragen jouw motivatie. Samen komen we tot resultaten en gaan we voor een stralende jij!

Wat ga jij doen

Voeding
Bewegen
Slaap
Stress
Immuunsysteem
Ademhaling