a

Fitness Ede

Wie graag wil fitnessen in Ede kan terecht bij Tesqua Sport & Healthclub. We bieden het meest uitgebreide fitnesscentrum om vrij te sporten, circuittraining te doen en groepslessen te volgen. Op onze website vind je ons verrassend veelzijdige aanbod voor volwassenen. Wil je graag ervaren wat Tesqua jou te bieden heeft? Dat begrijpen we maar al te goed. Kom langs en wij laten je Tesqua zien. Wil je het eerst een keer proberen? Vraag dan gerust een gratis dagpas aan!  

fitnessjordi

Veelzijdige fitness in Ede

Er is vrijwel geen fitnessapparaat dat niet in onze Sportclub staat. Neem plaats op de crosstrainer, doe intervaltraining op de loopband en train je spieren met onze vaste krachtapparaten of losse gewichten. De fitnessruimte is ruim opgezet, zodat iedereen voldoende plek heeft. Alle kracht- en cardioapparaten zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke Tesqua app. Zo kan je altijd jouw voortgang en resultaten terugvinden in de app.  

Fitness met persoonlijke begeleiding

Bij Tesqua hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Personal coaching zit daarom standaard bij je abonnement inbegrepen. Onze gediplomeerde trainers helpen je graag bij het bereiken van je doelstelling(en). Van kracht en conditie opbouwen tot afvallen en revalideren, we bepalen samen je persoonlijk trainingsprogramma en stellen steeds bij, zodat jij resultaat behaalt. Je programma kun je bovendien terugvinden in de Tesqua app. Bekijk de resultaten van je trainingen en metingen en voeg groepslessen toe. 

pull up tesqua
Kidsclub-twister-juf

Ook voor kinderen

Zowel volwassen als kids hebben behoefte aan beweging. Wij bieden daarom ook fitness voor kinderen in Ede aan. We stellen een gericht cardioprogramma op dat toegespitst is op de leeftijd. Vooraf melden de kids zich bij de balie en krijgen ze een oranje hesje, zodat de trainers een oogje in het zeil kunnen houden en extra uitleg kunnen geven waar nodig. Ook kunnen de kids tennislessen en zwemlessen bij ons volgen of deelnemen aan een aantal groepslessen. 

Kom fitnessen in Ede!

Als complete Sport & Healthclub heeft Tesqua je veel te bieden. Naast fitness kun je bij ons bijvoorbeeld ook genieten van het zwembad en de wellness, met onder meer een Turks stoombad, Finse sauna en whirlpool. Of geniet van een gezonde maaltijd in ons restaurant. Alles om sporten leuker te maken, want bewegen is immers gezond.   

Veel enthousiastelingen komen voor fitness naar Ede, ook uit omliggende plaatsen als Bennekom, Rhenen, Wageningen en Veenendaal. We bieden genoeg gratis parkeerplekken voor (elektrische) auto’s en fietsen en hanteren daarnaast ruime openingstijden. Meer weten, of een dagpas of abonnement aanvragen? Neem gerust contact met ons op! 

zonsondergang tesqua ede