a

Bokszaktraining Ede

Heb je zin om lekker even alles eruit te slaan op een bokszak? Of is je doel wat gewicht te verliezen? Bij ons geniet je van lessen door professionele coaches en personal trainers, en heb je toegang tot onze verschillende trainingsfaciliteiten. Voor je het weet ben je weer in topvorm. Trek je bokshandschoenen aan en kom naar de bokszaktraining in ede bij Tesqua!
bokszaktraining bij tesqua

Bokszaktraining in Ede

Tijdens deze training kun je lekker los op onze bokszakken. De professionele trainers van Tesqua zoeken samen met jou naar de juiste invulling van jouw sportprogramma. We zoeken voor iedereen de juiste balans tussen doen wat je leuk vindt en doen wat goed voor je is. Zo kun je niet alleen resultaat behalen, maar helpen we je ook het resultaat te behouden. Bij Tesqua zijn al duizenden mensen uit Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Renkum en Lunteren geholpen aan een gezonde leefstijl. Wanneer begin jij?

Voordelen bokszaktraining in Ede

Bokszaktrainingen in Ede bij Tesqua staan bekend als een effectieve methode voor vetverbranding en spieropbouw. Deze full-body workouts zijn niet alleen ideaal om je in vorm te houden, maar ook om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Bovendien draagt het bij aan het verbeteren van je conditie en algemene gezondheid en het is een ideale uitlaadklep. Je vermindert ook nog eens stress door een intensieve workout!
bokszaktraining ede
Funxtion

Nov veel meer sport!

Tesqua is een veelzijdige sportschool. Buiten bokszaktraining in Ede bieden we nog veel meer aan. Kom bijvoorbeeld krachttrainen in onze mooie gym, sla een balletje op onze tennis- en padelbanen, werk aan je mobiliteit tijdens yogalessen en praat gezellig na in onze uitgebreide kantine. En na de workout, kun je ook nog genieten van onze wellness en spa. Allemaal ingebrepen bij een abonnement.

Ervaar zelf bokszaktraining in Ede!

Klaar om te beginnen met trainen? Kom dan naar Tesqua voor een goede workout. Vraag nu een dagpas aan en ervaar zelf de voordelen van een bokszaktraining bij Tesqua. Laten we samen werken aan jouw sportdoelen. We zien je snel op de mat!

bokszaktraining ede dagpas

Tijdens een bokstraining kun je je even helemaal laten gaan. Onder begeleiding van een professionele trainer train je samen met andere sporters om het maximale uit jezelf te halen. Met de bokszaktraining gebruiken we bokszakken, sparren we met elkaar maar we boksen nooit tegen elkaar. 

Ja, dat kan. Wil je kijken of bokszaktraining iets voor jou is? Vraag dan een dagpas aan zodat we een plekje kunnen reserveren in een van de lessen. Als Tesqua-lid zijn alle trainingen inbegrepen bij jouw abonnement. 

Tuurlijk, ook dat kan. Iedereen is welkom om mee te doen met de bokszaktrainingen bij Tesqua, ongeacht jouw ervaring of niveau. Onze professionele trainers zorgen voor een goede begeleiding en een lekkere workout! Het is wel fijn als je een goede basisconditie hebt. Heb je die nog niet? Dan zorgen we ervoor dat je die binnen de kortste keren gaat opbouwen!