a

Zwembad Wageningen

Bij Tesqua nodigen we je uit in ons warme zwembad nabij Wageningen. Je kunt hier op je eigen tempo vrij baantjes zwemmen, maar er zijn ook zwemlessen voor kinderen en verschillende groepslessen. Revalideren na een blessure is bij ons ook mogelijk. We werken samen met een fysiotherapeut die jouw revalidatie kan begeleiden. Alle soorten zwemmers zijn bij ons welkom!

Groepslessen in zwembad Wageningen

Het bad is 20 meter lang en 8 meter breed, genoeg ruimte om baantjes te trekken of een les te volgen. In ons zwembad bieden we daarom ook groepslessen aan zoals Aquacombi, waarbij fitness, aerobics en steps samenkomen. Wil je iets intensievers? Probeer dan onze aqua bootcamp. Maar we hebben ook rustige lessen zoals aquafit. Voor kinderen bieden wij ook zwemles aan. De kids kunnen bij ons zwemlessen volgen om hun A, B en C-diploma te behalen. Genoeg lessen in het water om uit te kiezen!

zwemmen-zwembad-wageningen

Zwembad Wageningen groepslessen

In ons zwembad nabij Wageningen bieden we diverse groepslessen aan, waaronder Aquacombi waarin aqua fitness, aerobics en steps samenkomen. Daarnaast is er de uitdagende aqua bootcamp, een intervaltraining in en om het bad. Voor wie het wat kalmer aan wil doen, hebben we lessen zoals aquafit en aquarobic, waarbij dansen op muziek in het water voorop staat. We verzorgen ook zwemlessen voor kinderen, waar ze hun A-, B- en C-diploma kunnen behalen. Bij Tesqua zijn er veel opties, we adviseren je graag en staan voor je klaar.

Ontspanning en wellness

Tesqua is verrassend veelzijdig. Zo kun je bij ons na het sporten ook ontspannen in onze wellness. Gun jouw lichaam en spieren wat rust en maak gebruik van onze wellnessvoorzieningen. Hier kun je genieten van onze Finse sauna, bubbelbad, voetenbad of het Turkse stoombad. Koel af onder onze koude stortdouches en als je zin hebt in zon, probeer dan onze zonnebanken. Sluit je dag af en praat nog even na met een lekker drankje of gerecht in ons restaurant.

Relax-en-wellness-zwembad-wageningen

Zwemmen en relaxen bij Tesqua

Tesqua heeft voor iedereen wat wils: zwemlessen, groepslessen, wellness en lekker eten in ons restaurant. Ons zwembad nabij Wageningen heeft genoeg parkeerplekken. Je kunt een dagpas aanvragen of kiezen voor een abonnement waar alles bij inzit.

Zeker, in ons zwembad dichtbij Wageningen kun je heerlijk vrij zwemmen! We hebben weliswaar geen glijbaan, maar wel een ruim warm bad van 20 meter waar je op jouw tempo baantjes kunt zwemmen. Kijk wel even van tevoren of er plek is, want we organiseren ook aquatrainingen en geven zwemles. Dankzij de warmte van het zwembad is het ook ideaal voor mensen met reumaklachten.

Bij de prijs van je Tesqua abonnement is het gebruik van het zwembad al inbegrepen. Dus als je even snel wilt zwemmen of een uurtje baantjes wilt trekken, hoef je niets extra’s te betalen. Daarnaast heb je ook direct toegang tot al onze andere voorzieningen, zoals een wellnessgedeelte met een Finse sauna, Turks stoombad, bubbelbad en luxe regendouches. Dat is toch een mooie extra?

Absoluut! Elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag verzorgen we in de middag zwemlessen voor kinderen uit Ede, Wageningen en de nabije omgeving. Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen bij ons terecht om hun A-diploma te behalen. Maar ze kunnen ook doorgaan voor hun B- en C-diploma. Een belangrijk punt: voor deelname aan de zwemlessen moet ten minste één ouder of verzorger lid zijn van Tesqua!