a

Aqualessen

Als op zoek bent naar lessen als aquarobics, aquabootcamp, aquacombi (combinatie van aquajoggen en aquafit) dan ben je bij Tesqua aan het goede adres. Wij geven door de gehele week verschillende aqualessen in ons zwembad. Het bad dat 1,40 meter diep is geeft veel mogelijkheden voor verschillende lessen. Omdat we ons zwembadwater verwarmen tot 30 graden is het ook nog eens heel aangenaam.

De lessen die we in het water geven zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar variatie in hun sportprogramma. Bewegen in het water vraagt iets heel anders dan op het droge. Ook zijn deze lessen uitermate geschikt voor beginnende sporters, en voor sporters met klachten*. In het water ben je lichter en kun je daarom makkelijker het lichaam belasten bij klachten aan bijvoorbeeld enkels en knieën.

De gediplomeerde en professionele trainers van Tesqua zoeken samen met jou naar de juiste invulling van jouw sportprogramma. We zoeken voor iedereen de juiste balans tussen doen wat je leuk vindt en doen wat goed voor je is. Zo kun je niet alleen resultaat behalen, maar helpen we je ook het resultaat te behouden. Bij Tesqua zijn al duizenden mensen uit Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Renkum en Lunteren geholpen aan een gezonde leefstijl. Wanneer begin jij?

*overleg met jouw persoonlijke coach of deze lessen in jouw sportprogramma passen.

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.