a

Samenwerking Tesqua en Just for Feet

Sportpodologisch spreekuur bij Tesqua in samenwerking met Just For Feet 👟

In samenwerking met Just For Feet bieden wij iedere eerste maandag van de maand van 18.00 – 20.30 uur het sportpodologisch spreekuur. Just For Feet is een sportschoenspeciaalzaak die gespecialiseerd is in het deskundig adviseren van functionele schoenen. Je vindt hier o.a. hardloopschoenen, wandelschoenen, tennisschoenen, hockeyschoenen, voetbalschoenen en kidsschoenen. Maar ook voor zolen, sokken, tape en blarenpleisters ben je bij Just for Feet aan het juiste adres.

Tijdens het sportpodologisch spreekuur bij Tesqua ga je samen met Mike Karssen, eigenaar van Just For Feet, op zoek naar de oorzaak van een klacht of blessure. Vaak ziet hij dat je met kleine veranderingen al heel veel resultaat kunt behalen. Om de oorzaak te kunnen achterhalen en bovendien te verhelpen, heeft Just For Feet veel specialistisch materiaal in huis. Zooltjes in allerlei soorten en maten, maar ook allerlei andere hulpstukken om bijvoorbeeld een loopanalyse te kunnen maken. In sommige gevallen is nader onderzoek nodig in de winkel aan de Maandereind 44B.

 

Leden van Tesqua krijgen op vertoon van hun Tesqua pas altijd een aantrekkelijke korting van maar liefst 10% bij de aanschaf van sportschoenen.

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials