a

Bootcamp

Bootcamp is een training die buiten gegeven wordt en waarbij conditie en krachttraining afgewisseld worden. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van materialen maar je traint ook veel met je eigen lichaamsgewicht. We verzamelen bij Tesqua voor de squashbanen en gaan dan samen naar buiten. De training vindt plaats op de wielerbaan, of op het kunstgrasveld achter ons gebouw.

Bootcamp

Bootcamp is een training die buiten gegeven wordt en waarbij conditie en krachttraining afgewisseld worden. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van materialen maar je traint ook veel met uw eigen lichaamsgewicht. We verzamelen bij Tesqua voor de squashbanen en gaan dan samen naar buiten. De training vindt plaats op de wielerbaan, of op het kunstgrasveld achter ons gebouw.

De gediplomeerde en professionele trainers van Tesqua zoeken samen met jou naar de juiste invulling van jouw sportprogramma. We zoeken voor iedereen de juiste balans tussen doen wat je leuk vindt en doen wat goed voor je is. Zo kun je niet alleen resultaat behalen, maar helpen we je ook het resultaat te behouden. Bij Tesqua zijn al duizenden mensen uit Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Renkum en Lunteren geholpen aan een gezonde leefstijl. Wanneer begin jij?

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.