a

Funxtion

FunXtion F’Flex

FunXtion F`Flex is een training gericht op mobiliteit, flexibiliteit, kracht en balans.
Tijdens het halfuur doe je verschillende oefeningen met maximaal 18 deelnemers, waarbij je wordt begeleid door een instructeur. Dankzij de variabele oefeningen kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. 

FunXtion Insane

FunXtion Insane is een workout voor de fanatieke  sporter. Insane is een intensieve interval training met langere periodes van zware inspanning en een korte stop. Dit is de uitdaging om jezelf in top conditie te krijgen! Het is gericht op kracht, dus je spieren krijgen het zwaar in deze 40 of 60 minuten durende training.

FunXtion Move-it

In 30 minuten doe je 3 rondes van 6 oefeningen. Allemaal met losse materialen en in verschillende disciplines. De zes onderdelen zijn: Kettlebell, barbell, boksen, core, sandbag, SAQ (speed, agility, quickness) Alle onderdelen komen aan bod dus bereid je voor op een pittige training. 

FunXtion MSS

De nieuwste en best digitaal ondersteunde functionele training. Terwijl een trainer je helpt met het zoeken van jouw grenzen geven we je alle benodigde informatie op de 7 tv schermen. Jouw training was nog nooit zo compleet. 

FunXtion XL

De XL les van funxtion is vergelijkbaar met de Move-it les. Het enige verschil is dat je in twee ronden negen oefeningen doet. Zo heb je meer verschillende oefeningen en meer fanatiekelingen die mee kunnen doen. 

De gediplomeerde en professionele trainers van Tesqua zoeken samen met jou naar de juiste invulling van jouw sportprogramma. We zoeken voor iedereen de juiste balans tussen doen wat je leuk vindt en doen wat goed voor je is. Zo kun je niet alleen resultaat behalen, maar helpen we je ook het resultaat te behouden. Bij Tesqua zijn al duizenden mensen uit Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Renkum en Lunteren geholpen aan een gezonde leefstijl. Wanneer begin jij?

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.