a

Leefstijl verandering Ede

Ben jij opzoek naar een levensstijl die bij jou past? Dan helpen wij jou bij Tesqua in Ede graag. Bij Tesqua werken we met een groot team van coaches aan het behalen van een gezonde levensstijl. Allen hebben ze hun eigen kwaliteiten en expertise. Onze persoonlijke coaches helpen je jouw sportdoelen te bereiken en helpen je om regelmaat en plezier te vinden in het sporten. Zo behaal je niet alleen resultaat, maar helpen we je ook in het behouden daarvan.

leefstijl-veranderen-Ede

Afvallen met beweging en een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is afhankelijk van een heel aantal factoren. Voeding, slaap, stress, beweging; allen van invloed zijn op jouw mate van vitaliteit. Deze factoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en bepalen jouw leefstijl. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. 

Bij Tesqua gaan wij samen stap voor stap op zoek naar deze factoren ten opzichte van jouw leven en hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op jouw situatie.

Bewegen als basis voor jouw gezonde leefstijl

Bij Tesqua zijn onze kernwaarden verrassend persoonlijk en verrassend veelzijdig. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en willen jou graag helpen op het gebied van leefstijl. Maar ook plezier staat bij Tesqua voorop. In kleine stappen, waarin bewegen een centrale rol speelt, heb jij om de 4-6 weken een afspraak met jouw coach. 

Tijdens deze coachgesprekken kan jij al jouw vragen, voortgang en doelen rondom jouw persoonlijke leefstijl bespreken. Ook voeding speelt hierin een belangrijke rol. Onze coaches helpen jou om rust en regelmaat te vinden en dit stap voor stap aan te gaan. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

leefstijl-verandering-tesqua
leefstijl-verandering-ede

Aan de slag

Wat jouw uitdagingen ook zijn, wij gaan graag met je aan de slag. Wist je dat leden bij Tesqua gemiddeld 36 maanden lid zijn? Wij helpen jou met het creëren van een leefstijl die bij jou past. Niet voor de korte termijn, maar voor de lange termijn. Samen, want samen sporten motiveert. 

Het veranderen van je leefstijl wordt bij Tesqua op deze manier nog makkelijker en vooral nog leuker. Maak een afspraak en ga aan de slag met jouw doelen. Heb jij vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.