a


Samen in actie voor Pink Ribbon


Bestel jouw portie(s) Nasi Goreng van Loes voor het goede doel!

Oktober staat bij Pink Ribbon in het teken van de borstkankermaand. Wereldwijd worden er allerlei initiatieven opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar borstkanker.

1 op de 7 vrouwen krijgt de diagnose borstkanker. Daarmee is deze vorm de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. De overlevingskansen zijn afgelopen decennia aanzienlijk gestegen, maar toch sterven er jaarlijks nog meer dan 3.000 vrouwen aan deze ziekte. Onderzoek is hard nodig…

Wij dragen graag bij aan de oktober borstkankermaand en zamelen samen met jullie hulp zoveel mogelijk geld in door de allerlekkerste Nasi Goreng van Marloes te verkopen.

De porties zijn € 10,50 per stuk en deze kan je direct in ons restaurant opeten of meenemen naar huis. Je kunt betalen aan de bar of bij de Receptie. Indien jij een portie wil bestellen om thuis op te eten, dan vragen wij jou het formulier hiernaast in te vullen. Zo weten wij precies hoeveel porties Marloes per dag moet maken. De porties warm je thuis eenvoudig op. 

De gehele opbrengst gaat naar Pink Ribbon. Kortom, bestel jouw portie, geniet van de Nasi én draag bij aan het goede doel! 


Wat zit er in de Nasi Goreng van Marloes?

Witte rijst, kipdijfilet, rundergehakt, spekjes, ui, knoflook en prei. Los bij de Nasi Goreng zit kroepoek, satésaus, atjar en sambal. Alles voor een complete maaltijd!