Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Biocircuit

Deze revolutionaire manier van trainen levert je heel veel op! In een half uur bereik jij optimaal resultaat. En bovendien is Biocircuit voor iedereen toegankelijk.

Biocircuit

Stel je eens voor dat er een fitnesscircuit zou zijn waarbij je na 30 minuten een volledige training hebt gedaan. Waar je automatisch wordt uitgedaagd om resultaat te behalen. Waar je zelf niets meer hoeft in te stellen omdat de toestellen zich automatisch aanpassen aan jouw lichaamsmaten. Een circuit dat er voor zorgt dat jij nooit meer op een toestel hoeft te wachten omdat hij voor jou berekent dat je altijd naar een beschikbaar toestel wordt gestuurd.

Het bestaat, en jij kunt er gebruik van maken bij Tesqua in Ede. Deze revolutionaire manier van trainen is natuurlijk niet kosteloos, maar het levert je vooral heel veel op.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Circuittraining

Een circuit met elf oefeningen waarbij je het gehele lichaam traint. Door de elastische weerstand en drukknoppen makkelijk te bedienen en te gebruiken.

Lees meer