a

Biocircuit

Deze revolutionaire manier van trainen levert je heel veel op! In een half uur bereik jij optimaal resultaat. En bovendien is Biocircuit voor iedereen toegankelijk.

Biocircuit

Stel je eens voor dat er een fitnesscircuit zou zijn waarbij je na 30 minuten een volledige training hebt gedaan. Waar je automatisch wordt uitgedaagd om resultaat te behalen. Waar je zelf niets meer hoeft in te stellen omdat de toestellen zich automatisch aanpassen aan jouw lichaamsmaten. Een circuit dat er voor zorgt dat jij nooit meer op een toestel hoeft te wachten omdat hij voor jou berekent dat je altijd naar een beschikbaar toestel wordt gestuurd.

Het bestaat, en jij kunt er gebruik van maken bij Tesqua in Ede. Deze revolutionaire manier van trainen is natuurlijk niet kosteloos, maar het levert je vooral heel veel op.

  • Eén simpele login met jouw pasje of polsbandje en je kan aan de slag.
  • Het circuit leidt je van apparaat naar apparaat.
  • Een effectieve training van 30 minuten.
  • De toestellen passen zich aan jouw instellingen aan. Jij gaat zitten en de stoelhoogte en het gewicht worden meteen goed gezet.
  • Een zichtbaar resultaat binnen enkele weken.
  • Voor de beginnende, gemiddelde of gevorderde sporter/topsporter altijd een programma op maat.

 

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Spinning

Stap jij in bij het Tesqua peloton? Fietsen op muziek onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en op heerlijke muziek.

Lees meer