a

FunXtion

FunXtion heeft veel verschillende opties, en deze kun je bij Tesqua proberen. Train je hele lichaam met losse materialen onder begeleiding van een trainer en haal snel resultaat.

FunXtion

Voor wie denkt dat fitness saai is hebben wij de ideale oplossing: FunXtion, een toffe, intensieve les van dertig minuten in speciale FunXtion zones. In elke zone voer je een andere oefening uit. Je maakt hierbij gebruik van losse materialen, zoals sandbags en kettlebells. Het is een mooie combinatie van kracht, conditie, explosiviteit, snelheid en flexibiliteit. FunXtion is extreem functioneel. Dat wil zeggen: de oefeningen die je hier doet, komen ook nog eens goed van pas in het dagelijks leven.

Wij hebben veel verschillende FunXtion lessen. Bekijk de openingstijden om te bepalen welke tijd het beste bij jou past.

Word lid en sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.