Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Running

Ga jij beginnen met hardlopen of wil je er gewoon beter in worden? En vind je het leuk om onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in een groep te lopen? Wij helpen je graag jouw hardloopdoelen te bereiken.

Running

Hardlopen, dat is toch gewoon hardloopschoenen aan en gaan? Niet helemaal. Er zijn beslist wat tips & tricks die je verder kunnen helpen en een goede opbouw wordt vaak onderschat. Bij Tesqua kan je op de juiste manier leren hardlopen. De training wordt op de loopband in groepsverband gegeven. Tijdens de ‘running for 5K’-les word je klaargestoomd voor 5 kilometer running. Heb je de finish bereikt? Dan kan je meedoen met de Skillrun-class.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Bootcamp training

Voor de liefhebbers van “buiten” hebben wij de bootcamp lessen. We combineren hier verschillende oefeningen in de buitenlucht. Of het nu zonnig is of plenst van de regen, de bootcamp gaat buiten gewoon door. Zorg dus ook voor passende kleding!

Lees meer