Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Running

Ga jij beginnen met hardlopen of wil je er gewoon beter in worden? En vind je het leuk om onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in een groep te lopen? Wij helpen je graag jouw hardloopdoelen te bereiken.

Running

Hardlopen, dat is toch gewoon hardloopschoenen aan en gaan? Niet helemaal. Er zijn beslist wat tips & tricks die je verder kunnen helpen en een goede opbouw wordt vaak onderschat. Bij Tesqua kan je op de juiste manier leren hardlopen. De training wordt op de loopband in groepsverband gegeven. Tijdens de ‘running for 5K’-les word je klaargestoomd voor 5 kilometer running. Heb je de finish bereikt? Dan kan je meedoen met de Skillrun-class.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Geef jij je auto al nieuwe energie?

Je kunt niet alleen jezelf, maar ook je auto nieuwe energie geven. Terwijl jij lekker sport of ontspant bij Tesqua kun je tegelijkertijd jouw auto voorzien van nieuwe energie. Wel zo makkelijk.

Lees meer

Spinning

Stap jij in bij het Tesqua peloton? Fietsen op muziek onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en op heerlijke muziek.

Lees meer