Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Spinning

Stap jij in bij het Tesqua peloton? Fietsen op muziek onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en op heerlijke muziek.

Spinning

Tijdens een lesje spinning is zweten gegarandeerd. Het is een pittige, afwisselende groepsles onder begeleiding van een gediplomeerde spininstructeur. Je klimt. Je daalt. Je sprint. In het zadel, uit het zadel… En dat alles op de beat van fijne muziek. Tijdens spinning werk je volop aan je conditie en verbrand je eindeloos veel calorieën. Omdat je op een spinningfiets zelf de weerstand kan bepalen, is de training geschikt voor iedereen.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Cardiotraining

Met een ruim aanbod in cardiotoestellen is er voor ieder wat wils. Fietsen, drie verschillende soorten crosstrainers en de meest geavanceerde loopbanden. Tesqua heeft dat wat jij nodig hebt om jouw conditie te verbeteren.

Lees meer