Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Zwemmen for kids

Heerlijk in het water. Kopje onder en lekker spelen. Tijdens de lessen in het water is het echt een feestje voor de kids en natuurlijk voor papa of mama, die lekker meedoen in het water tijdens deze lessen.

Zwemmen for kids

Bij Tesqua hebben we twee superleuke lessen voor kinderen: guppy en puppy zwemmen. Guppy zwemmen is voor de allerkleinsten (12 weken tot 2 jaar) samen met één van de ouders. In deze les worden ze met spelletjes en oefeningen voorzichtig vertrouwd gemaakt met het water. Puppy zwemmen is voor de iets oudere kinderen (2 en 3 jaar). De spelletjes en oefeningen zijn hier wat uitdagender, maar uiteraard doen we nog steeds voorzichtig aan.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Geef jij je auto al nieuwe energie?

Je kunt niet alleen jezelf, maar ook je auto nieuwe energie geven. Terwijl jij lekker sport of ontspant bij Tesqua kun je tegelijkertijd jouw auto voorzien van nieuwe energie. Wel zo makkelijk.

Lees meer

Personal training

Een personal trainer van Tesqua helpt je met het behalen van resultaat. Samen bepalen jullie jouw doelstellingen. Of het je nu puur gaat om conditie verbeteren, afslanken of vitaliteit verhogen. Onze trainers staan voor je klaar.

Lees meer