a

Tennisles aanvragen

Wil jij graag tennisles volgen? Ontvang nu een gratis proefles en vul onderstaand formulier in!

Tennisles

Tennisles volwassenen

Bij Tesqua kan je het hele jaar door tennisles volgen. Dit varieert van zo nu en dan een privéles tot lessen in groepen.  Tennisles is gezellig, je werkt aan je conditie en het is bij goed weer lekker in de buitenlucht. In een paar tennislessen leer je de basis-slagen en -vaardigheden. Tijden worden gepland in overleg met jou als sporter. Wil je eens een tennisles proberen? De eerste les is een proefles en die bieden we je gratis aan. Interesse? Vul dan het formulier hiernaast in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Tennisles kinderen

Ook voor de kinderen bieden we tennislessen aan. Van het eerste balletje slaan tot pittige trainingen, alles is mogelijk. Samen met Tesko. Want mascotte Tesko gaat jou helpen bij het behalen van al jouw vaardigheden. Middels een boekje zie je jouw voortgang. Heb je een onderdeel of techniek gehaald? Dan krijg je een sticker. Leuk om mee te nemen naar opa of oma, of naar school! 

Meer info? Vul dan het formulier hiernaast in. 

Jouw gegevens

  • :
    Geef hier jouw voorkeurstijd aan. We doen ons best hier rekening mee te houden. Natuurlijk nemen we contact met je op om samen een geschikte dag en tijd te vinden voor jouw tennislessen.