bedrijfssporten

Ieder bedrijf werkt aan het behalen van een optimaal resultaat. Dit kan zowel op financieel gebied als ook op persoonlijk gebied.

Iedere individuele werknemer is belangrijk binnen een goed draaiend bedrijf. Het is dan ook van essentieel belang dat een werknemer zich thuis voelt binnen een bedrijf maar dat een werknemer ook productief is.
Er zijn veel bedrijven die bedrijfsfitness aanbieden, toch onderscheidt Tesqua Health- & Sports centre zich van andere bedrijven. Bij Tesqua kunt u namelijk meer dan alleen fitnessen. Door de ruime keus aan faciliteiten is er voor een ieder iets wils. Tevens beschikt Tesqua over medische kennis. Dit heeft tevens voordelen op preventief gebied.

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen. Een aantal hiervan zijn:
•Daling van het ziekteverzuim
•Gezonder, fitter en productiever personeel
•Meer ontspannen, minder gestresst personeel
•Geen (grote) investering nodig
•Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Het is mogelijk om uw werknemers bedrijfsfitness aan te bieden die u, als werkgever niets kost, maar die de werknemer een voordeel van maar liefst 300,00 euro per jaar kan bieden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie?
Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag onze werkwijze en uw fiscale voordeel toe. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. Wij zijn dagelijks te bereiken van 8.30 tot 17.30 uur. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Informatie aanvragen