Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Circuittraining

Een circuit met elf oefeningen waarbij je het gehele lichaam traint. Door de elastische weerstand en drukknoppen makkelijk te bedienen en te gebruiken.

Circuittraining

Circuittraining, de naam zegt het al: dit is een training in circuitvorm. Een afwisselende, uitdagende les waarbij praktisch alle spieren worden aangesproken. In het circuit werk je in rap tempo een aantal verschillende oefeningen af. Het ene moment doe je een krachtoefening op een toestel met elastische weerstand, het andere werk je met een springtouw aan je conditie. Onder begeleiding van een trainer en in een kleine groep krijg je in dertig minuten een heerlijke, complete workout. Kortom: in korte tijd een maximaal resultaat.

Wist je dat je het circuit buiten lestijden ook zelfstandig kunt gebruiken?

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Krachttraining

Als je krachttraining zegt dan zeg je Tesqua. Met een krachtruimte van bijna 500 vierkante meter is er voor iedereen genoeg te doen.

Lees meer