a

20 jaar Tesqua: dat vieren we samen.

Nog 4070 uur, 4069 uur en 56 seconden, nog 4069 uur en 49 seconden en wij zijn onderweg naar …..! Achter de schermen zijn wij druk met de voorbereidingen en tellen we af naar ons jubileum weekend. 20 jaar Tesqua vieren we samen. Ben jij erbij? Laat het ons weten! 

Groetjes, Maarten en Marieke 

 

Ga jij mee uitwaaien en vier jij het 20-jarig jubileum mee?

Nog 4070 uur…, tenminste dat getal ligt inmiddels al weer achter ons bij het lezen van deze oproep. Dat betekent dat de tijd loopt en wij aan het aftellen zijn richting vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2023. Tesqua bestaat 20 jaar en dat willen wij samen met onze medewerkers vieren. Waar wij naar toe gaan en wat we allemaal gaan doen blijft een verrassing, maar gaandeweg zal jij steeds meer berichten van ons ontvangen met informatie die wij nodig hebben. Kortom, wij zijn druk bezig met het organiseren van twee onvergetelijke dagen maar, daar hebben wij jouw aanwezigheid bij nodig. 

Wil jij ons in het formulier hieronder laten weten of jij erbij bent? 

20 jaar Tesqua: dat vieren wij samen!

Ga jij mee uitwaaien?

We hopen dat jij meegaat naar het jubileumweekend. Ten tijde van het jubileum weekend dien je bij of voor Tesqua te werken. Indien jij jezelf op aanwezig zet, dan gaan wij ervanuit dat jij meegaat. Annuleren is niet meer mogelijk. Laat het ons weten als wij met jou kunnen meedenken!
Je naam(Vereist)