a

Fiets jij met ons mee op donderdag 30 mei?

Op donderdagochtend 30 mei gaan we weer gezellig fietsen. Inmiddels is dit de zesde editie van de recreatieve Tesqua Fietstocht. We starten om 09.00 uur bij Tesqua, waarna wij richting de prachtige omliggende omgeving van Ede vertrekken. Natuurlijk hebben we onderweg een kleine tussenstop met koffie, appeltaart en is er tijdens de route een moment om wat losmakende oefeningen te doen. In totaal fietsen we ongeveer 40-45 km en we sluiten bij Tesqua gezamenlijk af met een overheerlijke High Tea.

De fietstocht is dit jaar in tegenstelling tot de vorige edities wat uitdagender. De afstand is verder en uitdagender, omdat we namelijk de Amerongse berg beklimmen. Een elektrische fiets is dus aan te raden. Heb je geen elektrische fiets? Dan is het handig een fiets te hebben met veel versnellingen en een goede conditie. Twijfel je om mee te doen? Dan is het aan te raden om met Corinne af te stemmen of het verstandig is om mee te doen.

Deelname aan de fietstocht met tussendoor koffie en appeltaart én de aansluitende High Tea bedraagt € 17,50 per persoon. Inschrijven kan bij de Receptie.

 

Tesqua fietstocht

  • Om 09.00 uur starten we gezamenlijk bij Tesqua.
  • We fietsen een route van 40-45 kilometer.
  • De fietstocht is een recreatieve tocht.
  • Deelname aan deze fietstocht bedraagt € 17,50 inclusief de aansluitende High Tea.
  • Inschrijven kan bij de Receptie.

 

Wij zouden het heel leuk vinden als jij meedoet met de zesde editie van de Tesqua Fietstocht. Schrijf je snel in en tot de 30e!

Liefs, Corinne & Anouk

 

* Op deze activiteit zijn de algemene voorwaarden van Tesqua van toepassing. 

 

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials